Der er nogle som siger at det ikke er muligt at lægge en strategi i online bingo. Men der er nogle få forskellige ting som du kan have med i dine tanker for at øge dine vinderchancer. Men bare rolig, du behøver ikke at være et matematik geni, spil på det bedste casino eller gambling ekspert for at kunne følge disse bingo strategier. Du kan læse her om otte tips som kan gøre dig til en specialist til online bingo Danmark.

1. Ha’ det sjovt

Regel nummer et er den vigtigste. Det kan virke banalt, men en af de principale strategier er at have det sjovt mens du spiller online bingo. Ved rent faktisk at nyde det underholdende og sociale aspekt, har du et sundere forhold til spillet.

2. Vælg de anerkendte sider

Ved at spille på en anerkendt bingo side, kan du øge dine chancer for at vinde. Når du ved at du er i sikre hænder, så kan du læne dig tilbage og se numrene komme op på skærmen. Derudover er det et plus at de famøse bingo sider har både god ind- og udbetaling, så du nemt kan overføre dine gevinster, når du vinder.

3. Planlæg efter de rette tidspunkter

Ligesom du kender det fra andre spil, så handler det om at planlægge din dag. Tænk over at hvis du er online på samme tid som tusindvis af andre, så er i mange flere der dyster om den samme gevinst. Måske er det godt at være natteravn og logge på i de meget sene aftentimer? For lige efter aftensmad og helt op til sengetid, er det nok det tidspunkt de fleste sidder ved computeren.

4. Bliv ved mens legen er god

Ligesom med meget andet gambling, så er det vigtigt at kende sine egne personlige grænser. Undgå at spille for meget. Ved at bruge en fornuftig tankegang, kan du spille det bedste bingo.

5. Spil på flere plader

Det siger lidt sig selv, men det handler om at spille på flere heste, selvom det er bingo i dette tilfælde. Det vi mener er at du bør lægge din indsats på flere plader, når du spiller bingo online. Dermed øger du dine vinderchancer.

6. Men spil ikke på for mange plader

På nogle sider er det muligt at spille på så mange plader som du vil. Derfor kan du være fristende at satse på ti-tyve plader. Du kan hurtigt tro at dette vil øge dine chancer, men det kan også forvirre dig og i værste tilfælde kan du lade vinderchancen gå forbi din næse. Vi anbefaler 3-4 plader ved hvert spil.

7. Hold øje med bonusnumre

En af de fede features ved online bingo er at der kan komme bonus numre. Du vil især gerne have fat i bonusnumrene, hvis du er ved at vinde. Da det kan forøge din kommende gevinst utrolig meget.

8.Læs bingo anmeldelser

Sæt dig ned og brug noget tid på at læse artikler om bingo ligesom denne. Der kan du læse om de bedste sider samt få tips og gode råd fra de andre spillere.