Det er en udbredt opfattelse, at fodboldfans, der kan lide at have det sjovt med 888sport bonus online eller heppe på deres yndlingshold, ikke kan lide fantasy-fodbold, og jeg har ingen anelse om, hvorfor det ville være en sand tanke. Hvad er fantasy fodbold, hvis ikke en fortsættelse af fodbold, men i digital? Godt, hvis du er vild med manager spil som fantasy spil, så vil du helt sikkert blive vild med daily fantasy sport. De danske spillemyndigheder har endelig åbnet dørene op for daglig fantasy sport i Danmark, og nu kan du dyste i daglige fodbold manager spil online. Brug al den viden du har om de dygtige sportsmænd i alverdens sportsgrene og sammensæt dit drømmehold. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om hvad daily fantasy sport helt præcist går ud på og hvordan det kan spilles i Danmark, så får du alle dine svar her. Bliv klogere på Lynholdet, dailyfantasysport.dk og hvilke andre daglige manager spil som forventes at ramme Danmark inden længe.

Sammensæt det bedste hold på tværs af lande og ligaer

Slip fantasien løs og sammensæt dit ideelle fodboldhold, basketballhold, håndboldhold, eller måske vil du gerne være en fantasirig træner i en anden sportsgren. Daily Fantasy Sport giver dig mulighed for at vælge lige præcis de spillere som du mener er de bedste. Her har du for eksempel chancen for at sætte ærkerivalerne Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på det samme fantasifulde fodboldhold, hvilket giver god mening da de anses som værende de bedste fodboldspillere i verden. Men der er masser at vælge imellem da du kan vælge på tværs af lande, ligaer og turneringer.

Hvordan adskiller daily fantasy sport sig fra de typiske fantasy spil?

Du kender det måske fra de ordinære fantasy spil og daily fantasy sport skiller sig som sådan ikke særlig meget ud. Den største forskel er at det oftest er på en begrænset tidsperiode på fireogtyve timer som navnet allerede lægger op til. Når du har sammensat dit hold kan du følge med din trup til kamp mod andre fantasy sportspilleres hold. Alt efter dine træner færdigheder og dit holds præstationer har du mulighed for at vinde kolde kontanter. Gevinster som du måske vil bruge til at tage til live sport på stadion hvor du kan indsamle nyttig viden til at vinde flere kolde kontanter i fremtiden.

Spil Daily fantasy sport på dansk netværk

Du har længe haft muligheden for at sammensætte dit eget fodboldhold i managerspil på sider som holdet.dk. Nu har de danske spillemyndigheder endeligt åbnet døren op for flere fantasi spil i Danmark og derfor bør du ikke længere ty til amerikanske og britiske hjemmesider som DraftKings. DraftKings er verdens førende platform indenfor daily fantasy sport hvor brugerne kan sammensætte hold indenfor elleve forskellige sportsgrene inklusiv NBA, NHL og Premier League. Platformen er endnu ikke nået til Danmark, men mon ikke at den gør det inden længe?

I Danmark kan du blandt andet spille daily fantasy sport på lynholdet.dk. Som du nok har regnet ud, så er det de samme skabere af holdet som har lanceret det daglige managerspil med kontante præmier. Lige nu tilbyder de kun fodbold, som også er det mest populære daglige managerspil. Men de har lovet at der vil blive tilføjet flere sportsgrene på længere sigt. Lynholdet vil få konkurrence i Draftbuddies, som den tidligere FCK spiller Kris Stadsgaard har været med til at kreere, og som går live i Danmark inden længe. Læg ud med fodbold i den danske udgave af daily fantasy sport og glæd dig til at alle de andre fantasifulde sportsgrene rammer Danmark inden længe.