Da mange casinoer nu er tilgængelige online, med tilbud som karamba tilbuddet, er det kun rimeligt at tro, at der er flere og flere online spillere. I dag skal vi snakke om hvordan man hurtigt kommer i gang med at spille på spilleautomater online. Vi har nemlig lavet en lille guide til dig, hvor du kan lære hvordan du bedst kommer i gang med at spille på spilleautomater på de mange forskellige spillehjemmesider.

Som de fleste ved, så er den helt klassiske spilleautomat bygget med 3 hjul og én arm, som man trækker i så hjulene drejer. Disse maskiner har altså en helt enkelt natur, der gør det relativt let at komme i gang med – selv om man ikke har tidligere erfaring med spil og gambling.

Men tiderne ændrer sig jo og det er ikke som det var dengang i spilleautomatens oprindelse i 1800-tallets Amerika. Online gambling and spil har haft en konstant stigende popularitet på internettet de seneste par år. Du har måske også lagt mærke til den stigende mængde af reklamer for online spil i fjernsynet. Du har måske set Uffe Holm med LeoVegas, Jokeren og Jacob Haugaard med Rød25, eller måske gennemsnits-danskerne der snakker om SpilNu.dk. Det er netop på disse sider at du blandt andet kan starte dine oplevelser med online spilleautomater. Som sagt, så ændrer tiderne sig jo, og det er netop disse hjemmesider der er med til at ændre hvordan man kan spille på spilleautomater online – men bare rolig, vi dykker ind i hvordan du kommer bedst i gang nu.

Du kan bruge denne guide til hvilken som helst hjemmeside. Når du har fundet en hjemmeside, skal du selvfølgelig klikke på hjemmesidens ”spilleautomater”-side. Dernæst, skal du vælge hvilken spilleautomat du har lyst til at afprøve og har det sjovest med. Som eksempel, har vi valgt spillet ”Stardust”. De fleste hjemmesider giver dig muligheden for at starte med at spille med penge lige fra starten, eller at ”spille for sjov” hvor du lige kan teste hvordan man gør – helt gratis.

Når du er inde i et spil, kan du se en masse knapper. Lad os tage dem fra en ende af. Til venstre vil der være en ”Indsats” og ”Niveau” som er direkte forbundet med hinanden. Niveauet kan du øge eller sænke, som vil øge eller sænke indsatsen. Indsatsen er den mængde penge du satser – men det kommer an på ”møntværdien”. Møntværdien er den værdi du ønsker at spille for. For eksempel, hvis din ”Indsats” er på 30 med en møntværdi på 1.00, vil du spille for 30 kroner (30 gange 1). Men hvis du spiller med en ”Indsats” på 30 med en møntværdi på 10.00, vil du spille for 300 kroner (30 gange 10). Desto højere ”Indsats” og møntværdi, desto større udbytte selvfølgelig. ”Auto Spil” kan du vælge hvis du synes at den skal spille af sig selv i enten 10, 25, eller 50 gange. ”Maks. Indsats” er selvsigende og sætter ”Indsats” på max som er 100. Du har nok også lagt mærke til, at disse spilleautomater har 5 hjul i stedet for 3, som de klassiske. På disse spilleautomater behøves man dog ikke at få 5 på vandret stribe – her gælder det nemlig også om at få stribe diagonalt. Til sidst, den store knap i midten er selvfølgelig den man spiller ét, individuelt spil – fuldstændig ligesom hvis man trak i armen på en fysisk spilleautomat. Det var det! Held og lykke til alle derude!