Det er sommer, det er sol og det er tid til online slots spil og free spins. På denne årstid er der mange som kaster sig ud i strand inspirerede online slots spil med høj sol og masser af cocktails! Du kender sikkert allerede både Bikini Party og Bikini Island som er noget af det første der dukker op når man søger efter online sommer slots spil. Men der er tre andre sommerrige online slots spil som vi foretrækker at anbefale.

Tropical Holiday er den mest populære spilleautomat med sommer tema

Tropical Holiday Casino slot spil er den mest populære sommerige spilleautomat. Her har du symboler som fly, bartendere, cocktails og parasoller. Sidstnævnte har mest i værdi og hvis du får dem op på fem ud af de femogtyve felter vil mønterne for alvor rulle ind. Spillet skal især roses for sin lækre grafik og der er masser af forskelige former for bonus. Udover at være utrolig populært så er spillet også en meget traditionel sommer spilleautomat, og det er nemt at drømme sig hele vejen til Hawaii med hula pigerne på skærmen. Men Tropical Holiday er langt fra det eneste! Der bliver hele tiden lanceret nye spilleautomater blandt andet med sommer tema!

Fra børnevenligt til mere voksent sommer slot spil

Sidste år hoppede Quickspin med på Minion bølgen og skabte sit eget slot spil inspireret af de populære animerede figurer. Her gælder det om at få de vilde spinions til at dukke op i flere af de femogtyve felter. Som du sikkert har set i TV’et så trives spinions bedst i flok. Hvis du får to spinions så får du et gratis spin og du kan dermed prøve lykken på ny.

Det er langt fra den eneste lækre overraskelse i spillet. Spinions Beach Party har sit eget bonus system som giver dig ti gratis spille runder hvis du får tre bonus symboler på samme række. Her begynder sommer festen for alvor, når gratis runderne tager dig videre til nat klubben på strandkanten. Du kommer helt sikker i festlige sommer stemning, hvis du spiller Spinions Beach Party.

Når du har fået nok cocktails i Spinions spillet kan du passende kaste dig ud i Betsofts slot spillet The Tipsy Tourist. Hvis du ikke allerede er kommet i ferie stemning, så vil du med garanti komme det! Spillet om den berusede turist tager dig til stranden med palmetræer og havet i baggrunden. Lev dig ind i rollen som den ferieglade turist med hawaii skjorten når du prøver på at få mindst tre ens symboler på række.

Bonusrunden er et druk spil hvor det gælder om at gætte rigtigt og vælge “træ” eller “kop.” Når du gætter rigtigt skal modstanderen drikke, og hvis du satser forkert bliver den berusede turist lidt mere fuld. Bonusrunden slutter når enten du eller din modstander har bundet alle tre kopper. Begge spil er lidt ensformige og du kommer nok ikke til at bruge timevis på at spille dem. Men de er blandt de mest moderne slot spil med sommer tema og får dig i den perfekte sommer stemning!